COMENZI TELEFONICE
0722.660.856
Cosul de cumparaturi
Produse pentru gravide si mamici Accesorii bebelusi Camera copilului Imbracaminte si Incaltaminte Jocuri/Jucarii Ora mesei Igiena si sanatate Cadouri Pachete promotionale
Magazin virtual, produse pentru bebelusi si parinti
Produse pentru gravide si mamici Articole pentru gravide si mamici Biblioteca Babystyle.ro Genti, geamantane si rucsacuri Alte accesorii utile Perne pentru gravide/alaptare Lenjerii de pat si accesorii baie Fotolii pentru alaptat si relaxare Accesorii bebelusi Carucioare copii Scaune auto copii Leagane si Balansoare Premergatoare si Saritoare Tarcuri de joaca Marsupii Centre de activitati Alte accesorii Articole pentru plaja/ploaie Articole pentru iarna Camera copilului Mobilier camere copii Interfoane si Videointerfoane Lenjerii de pat pentru copii Articole pentru siguranta Saltele pentru patuturi Cuverturi, Paturici, pilote & prosoape Lustre si Lampi de veghe Decoratiuni camera Accesorii pentru somn Covoare copii Imbracaminte si Incaltaminte Articole pt. ploaie Incaltaminte copii Imbracaminte baieti Imbracaminte fetite Saci de dormit/ Sisteme infasat Jocuri/Jucarii Jucarii interior Jucarii exterior Costume Carnaval Media Rechizite Gradinita si Scoala Cutii Depozitare Baloane de sapun Jucarii muzicale Bucatarii si accesorii gatit pentru copii Ora mesei Formule de lapte Cereale si piureuri Ceaiuri si bauturi pentru copii Biberoane, Canute si Tetine Suzete si Accesorii Scaune de masa copii Articole utile Igiena si sanatate Cadite si suporturi Mese de infasat Saltele de infasat Prosoape si Halate de baie Articole pentru toaleta Lucruri utile Farmacia familiei Cantare Umidificatoare, Salinizatoare si Purificatoare Scutece nou-nascuti, copii si adulti Cadouri Carduri Cadou Cadouri Personalizate, Mulaje si Amprente Cadouri pentru pitici Sedinte foto Cadouri pentru parinti Pachete promotionale

Garantii si returnare

Garantarea calitatii si conformitatii serviciilor oferite de www.babystyle.ro, acordarea garantiilor si returnarea produselor se realizeaza in conformitatea cu legislatia specifica in domeniu, respectiv: www.business-online.ro Comert electronic si www.legi-internet.ro Contracte la distanta, asa cum se precizeaza pe site-ul oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in Romania www.anpc.ro

Garantia pentru conformitate nu se acorda pentru consumabile (roti, tapiterie, alte piese din material plastic), defectiuni sau deteriorari ale produsului datorate accidentelor, folosirii necorespunzatoare, folosirii neglijente, suprasolicitarii, uzurii normale.

Zgarietulile constituie deteriorari normale si nu reprezinta motive de reclamatie

Din cauza expunerii indelungate la soare, transpiratiei, stergerii si spalarilor dese , materialul se poate decolora iar acestea nu reprezinta motive pentru reclamatie

Garantia se aplica produselor care au fost utilizate in mod correct si sunt in stare buna.

Garantia nu acopera daunele aparute la produs in urma utilizarii excesive, incorecte sau neglijente

Ceficatul de garantie nu acopera raniri personale.

Garantia nu se ofera in urmatoarele situatii:

 • Produsul a fost modificat
 • Produsul este incomplet
 • Produsul nu este insotit de ceftificatul de garantie, dovada achizitiei , ambalajul original
 • Defectul apare ca urmare a folosirii incorecte
 • Defectul apare ca urmare a instalarii incorecte
 • Au fost efectuate reparatii de catre alte persoane - neautorizate
 • Defectul a survenit in urma unui accident rutier
 • Numarul de serie a fost modificat sau sters
 • in cazul uzurii normale
 • Defecte cauzate de supraincarcare
 • Defecte realizate in urma plierii incorecte

 

Pentru detalii suplimentare iti stam  la dispozitie la numarul de telefon 0722.660.856. 

Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/distribuitorului si nu a siteului www.babystyle.ro, administrat de SC Minima Euro Distribution SRL.

Pentru informatii suplimentare rezolvarea unor eventuale probleme legate de garantie, service, returnare, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail la office[at]babystyle.ro. Echipa Babystyle  va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre 10.00 - 18.00, cu exceptia sarbatorilor legale si a altor evenimente anuntate pe site.

Returnarea produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC Minima Euro Distribution SRL
Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar clientul va refuza receptia. Clientul poate solicita returnarea produsului/produselor pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.
Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC Minima Euro Distribution SRL

Renuntarea la cumparare


Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs SC Minima Euro Distribution SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce clientul a returnat produsul cumparat initial.
In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, SC Minima Euro Distribution SRL are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Clientul va achita insa taxele pentru retur (de transport).
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.
Pentru o buna desfasurare a procesului de denuntare unilaterala a contractului si returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, va recomandam sa faceti tot posibilul ca:

• Starea aparatelor si produselor returnate sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele
• In cazul aparatelor de ingrijire personala sa evitati folosirea lor chiar si o singura data.
• In cazul produselor pentru care la livrare se efectueaza proba, clientul nu le poate returna cu defecte estetice sau defectiuni datorate utilizarii neadecvate.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, SC Minima Euro Distribution SRL are dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client.
Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.
In cazul in care pentru produs este emis un certificat de garantie si se constata neconformitatea in perioada de garantie, se va dispune masura reparatorie cu respectarea OG 21/1992, Legii 449/2003 si a altor dispozitii legale in vigoare.

Linkuri utile:

http://www.legi-internet.ro/

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Legea nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distantã

NOTA: Pentru o buna desfasurare a procedurii de retur produselor, va recomandam ca, la expediere, acestea sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).

Client Service

Pentru informatii suplimentare, asistenta pentru alegerea produselor sau plasarea comenzilor si rezolvarea unor eventuale probleme legate de livrare, returnare sau garantie va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail la office[at]babystyle.ro. Echipa Babystyle va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre 10.00 - 18.00, cu exceptia sarbatorilor legale si a altor evenimente anuntate pe site.

Formular de retragere/returnare