COMENZI TELEFONICE
0722.660.856
Cosul de cumparaturi
Produse pentru gravide si mamici Accesorii bebelusi Camera copilului Imbracaminte si Incaltaminte Jocuri/Jucarii Ora mesei Igiena si sanatate Cadouri Pachete promotionale
Magazin virtual, produse pentru bebelusi si parinti
Produse pentru gravide si mamici Articole pentru gravide si mamici Biblioteca Babystyle.ro Genti, geamantane si rucsacuri Alte accesorii utile Perne pentru gravide/alaptare Lenjerii de pat si accesorii baie Fotolii pentru alaptat si relaxare Accesorii bebelusi Carucioare copii Scaune auto copii Leagane si Balansoare Premergatoare si Saritoare Tarcuri de joaca Marsupii Centre de activitati Alte accesorii Articole pentru plaja/ploaie Articole pentru iarna Camera copilului Mobilier camere copii Interfoane si Videointerfoane Lenjerii de pat pentru copii Articole pentru siguranta Saltele pentru patuturi Cuverturi, Paturici, pilote & prosoape Lustre si Lampi de veghe Decoratiuni camera Accesorii pentru somn Covoare copii Imbracaminte si Incaltaminte Articole pt. ploaie Incaltaminte copii Imbracaminte baieti Imbracaminte fetite Saci de dormit/ Sisteme infasat Jocuri/Jucarii Jucarii interior Jucarii exterior Costume Carnaval Media Rechizite Gradinita si Scoala Cutii Depozitare Baloane de sapun Jucarii muzicale Bucatarii si accesorii gatit pentru copii Ora mesei Formule de lapte Cereale si piureuri Ceaiuri si bauturi pentru copii Biberoane, Canute si Tetine Suzete si Accesorii Scaune de masa copii Articole utile Igiena si sanatate Cadite si suporturi Mese de infasat Saltele de infasat Prosoape si Halate de baie Articole pentru toaleta Lucruri utile Farmacia familiei Cantare Umidificatoare, Salinizatoare si Purificatoare Scutece nou-nascuti, copii si adulti Cadouri Carduri Cadou Cadouri Personalizate, Mulaje si Amprente Cadouri pentru pitici Sedinte foto Cadouri pentru parinti Pachete promotionale

Termeni si conditii de utilizare site Babystyle.ro

Magazinul online www.babystyle.ro  este proprietatea SC. Minima Euro Distribution SRL, numit in continuare si Operator.

Folosirea (vizualizarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Minima Euro Distribution SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Informatii generale

S.C. Minima Euro Distribution SRL

Mobil: 0722 660 856

Email: office [at] babystyle.ro 

ID mess: babystyleromania [at] yahoo.com

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI. Preturile includ TVA (20%).

Produsele si serviciile oferite de Babystyle sunt disponibile exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Programul de relatii cu publicul este de luni pana vineri, intre orele 10.00 si 18.00, cu exceptia sarbatorilor legale si a altor evenimente anuntate prin intermediul site-ului.

Drepturi de autor / Copyright / Marca inregistrata

Intregul continut al site-ului www.babystyle.ro  ( baze de date, texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, concepte creative etc.) este proprietatea Minima Euro Distribution SRL si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Imaginile produselor, descrierile, specificatiile, materialele video etc. sunt publicate cu acordul implicit sau explicit al detinatorilor de drepturi (producatori, importatori, distribuitori etc.) cu respectarea legilor copyright-ului

Daca doriti sa ne semnalati probleme legate de incalcarea drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati fie telefonic, fie folosind formularul de Contact, sau direct la adresa office[at]babystyle.ro.

Recomandarea de varsta


SC Minima Euro Distribution SRL afiseaza pe acest website recomandarea de varsta pentru fiecare produs in parte, in masura furnizarii de catre producatori / importatori a acestei informatii. Operatorul recomanda respectarea varstei recomandata de catre producator, care este inscrisa si pe ambalajul produsului. In cazul folosirii produselor de catre copiii care nu au implinit varsta respectiva, cumparatorul produselor se va asigura ca produsele sunt folosite sub supravegherea unui adult pana la implinirea varstei recomandate de producator.

Declinarea responsabilitatii

Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. SC Minima Euro Distribution SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca SC Minima Euro Distribution SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
SC Minima Euro Distribution SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv SC Minima Euro Distribution SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului/distribuitorului. Clientul va fi notificat in acest sens si isi va primi inapoi banii incasati de SC Minima Euro Distribution SRL pentru respectiva comanda, in cazul in care plata a fost facuta in avans.
Valoarea maxima a obligatiilor SC Minima Euro Distribution SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de SC Chic Bebe SRL de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor, SC Chic Bebe SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor, in alte conditii decat cele prevazute de lege.

Colete neridicate si returnate

Clientul, nu este exonerat de obligatia de plata a facturii in cazul in care, produsele trimise de S.C. Minima Euro Distribution S.R.L nu sunt ridicate in termen de 5 zile. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz S.C. Minima Euro Distribution S.R.L isi rezerva dreptul de a cere plata integrala a facturii cat si a cheltuielilor de curier tur - retur.

Litigii

S.C. Minima Euro Distribution SRL incearca si doreste solutionarea eventualelor litigii pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea. Forta majora invocata si probata de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.


Solutionarea litigiilor

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului www.babystyle.ro , utilizatorul este de acord ca legile romane sa guverneze "Termeni si conditii de utilizare" si orice disputa de orice fel care nu poate fi solutionata pe cale amiabila, va fi solutionata in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. In cazul in care politica noastra de confidentialitate se modifica, schimbarile va vor fi anuntate fie prin comunicare directa, fie prin postare pe www.babystyle.ro.

Puteti alege sa fiti indepartat de pe lista noastra de destinatari de e-mailuri, contactandu-ne la office[at]babystyle.ro.

Plata produselor

Produsele comandate raman propretatea S.C. Minima Euro Distribution S.R.L. pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata. Detalii despre modalitatile de plata.

Promotii si concursuri

S.C. Minima Euro Distribution S.R.L isi stabileste singura regulamentele promotiilor, campaniilor publicitare, ofertelor speciale si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul acestui website. De o promotie beneficiaza doar acele comenzi / produse care respecta intocmai regulamentul promotiei. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre S.C. Minima Euro Distribution S.R.L in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

In cazul campaniilor, concursurilor si promotiilor organizate si derulate de catre S.C. Minima Euro Distribution SRL direct sau de catre terti (firme partenere, agentii de publicitate etc.), S.C. Minima Euro Distribution SRL are dreptul de a stabili criterii suplimentare de eligibilitate a participantilor.

Frauda


Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.babystyle.ro  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.babystyle.ro , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.babystyle.ro  si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva persoanelor care au incercat acest fapt.

Politica de confidentialitate

SC Minima Euro Distribution SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. www.babystyle.ro  si SC Minima Euro Distribution SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti. Datele vor fi utilizate numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai si derularea comenzilor precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
SC Minima Euro Distribution SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.babystyle.ro  adresa sa de email, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date.

Nota de informare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu LEGEA nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata cu LEGEA nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Minima Euro Distribution S.R.L in calitate de proprietar si operator al magazinului online www.babystyle.ro  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: accesul utilizatorului la toate functiiile site-ului si derularea in conditii optime a activitatii de comert electronic (creare de cont, plasarea comenzilor, prelucrarea comenzilor, facturarea, livrarea, etc.).
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Utilizatorul este obligat sa furnizeze datele solicitate in formularul se inscriere si formularul de comanda si isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea acestor date. Refuzul de a furniza datele va limiteaza accesul la unele dintre functiile site-ului si la serviciile de comert electronic oferite de S.C. Minima Euro Distribution SRL prin magazinul www.babystyle.ro 
Daca doriti sa primiti prin e-mail informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite SC Minima Euro Distribution SRL, validati optiunea "sunt de acord sa primesc newslettere si oferte speciale" din formularul de inregistrare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa trimiteti un email la office[at]babystyle.ro.
Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

Garantii si returnare

Garantia produselor

Garantia produselor comercialezate prin www.babystyle.ro  este oferita de catre producatori / importatori / distribuitori si este valabila in conditiile specificate in Certificatul de Garantie ce insoteste produsul ce va este livrat.

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 24 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original, impreuna cu toate piesele si componentele continute si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs.

Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/distribuitorului.

Pentru informatii suplimentare rezolvarea unor eventuale probleme legate degarantie, service, returnare va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail la office[at]babystyle.ro. Echipa Babystyle va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre 10.00 - 18.00, cu exceptia sarbatorilor legale si a altor evenimente anuntate pe site.

Returnarea produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

• Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC Minima Euro Distribution SRL
• Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestora pentru inlocuire, iar daca acestea nu mai sunt pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.
Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC Minima Euro Distribution SRL

Renuntarea la cumparare


Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna.SC Minima Euro Distribution SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce clientul a returnat produsul cumparat initial.
In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, SC Minima Euro Distribution SRL are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor.
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.
Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:
• In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat
• Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intact
• In cazul aparatelor de ingrijire personala, acestea nu pot fi returnate dupa desigilare sau folosirea o singura data
• In cazul produselor pentru care la livrare se efectueaza proba, Clientul nu le poate returna cu defecte estetice sau defectiuni datorate utilizarii neadecvate.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, SC Minima Euro Distribution SRL are dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client.
Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.
In cazul in care pentru produs este emis un certificat de garantie si se constata neconformitatea in perioada de garantie, se va dispune masura reparatorie cu respectarea OG 21/1992, Legii 449/2003 si a altor dispozitii legale in vigoare.

NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).

Client Service

Pentru informatii suplimentare, asistenta pentru alegerea produselor sau plasarea comenzilor si rezolvarea unor eventuale probleme legate de livrare, returnare sau garantie va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail la office[at]babystyle.ro si echipa Babystyle va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre 10.00 - 18.00, cu exceptia sarbatorilor legale si a altor evenimente anuntate pe site.

Produse SPECIALE

Aceste produse se aduc doar la comanda/ sau se executa la comanda (Ex: Pifu, Pali, etc.)

  • Pentru aceste produse va trebui sa achitati un avans de 30%
  • Acestea se livreaza intr-un termen stabilit la lansarea comenzii.
  • Transportul la aceste produse NU ESTE GRATUIT.

Babystyle.ro nu raspunde pentru eventualele intarzieri aparute din motive independente de vointa sa.

In cazul in care doriti sa anulati o astfel de comanda, avansul vi se va restitui intr-un interval  intre 30-60 zile de la renuntarea la comanda.

Renuntarea la comanda se poate face printr-un e-mail trimis de Dvs pe adresa office@babystyle.ro.

  • In fiecare din cazuri trebuie sa primiti o confirmare din partea Babystyle.ro de luare la cunostinta asupra cererii Dvs.
  • Pentru produsele de la Pali, preturile sunt valabile pentru comenzi peste 1000 Euro. Pentru comenzi sub 1000 de euro se percepe o suprataxa de 50 Euro/Comanda, datorata cresterii costurilor de transport Extern.

MONTAJUL PRODUSELOR POATE FI REALIZAT CONTRACOST DE ECHIPA BABYSTYLE